ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-KINIYORUZ İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA TERÖR ÇİRKİN, İNSANLIK DIŞI YÜZÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖSTERMİŞTİR.
KINIYORUZ İstanbul Atatürk Havalimanında terör çirkin, insanlık dışı yüzünü bir kez daha göstermiştir.
Eklenme Tarihi : 30.06.2016 14:03

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen hain saldırıya ilişkin bir mesaj yayımlayan Van TSO  Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret ve Sanayi Odası adına insanlık dışı bu terör saldırısını gerçekleştirenleri lanetlediklerini bildirdi.​

Takva mesajında şu ifadelere yer verdi:

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda terör çirkin, insanlık dışı yüzünü  bir kez daha göstermiştir.

Vicdanlara sığmayan bu cinayetler, insanlığın utanç duyduğu olaylardır. Bu saldırıyı yapanları, vicdan taşıyan bütün insanlar lanetlemelidir.

Bu olay hepimizin ciğerini yakmıştır. Üzüntümüz çok büyüktür. Bu alçak saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”