Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TEŞEKKÜR TAKVA, ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI İPEKYOLU BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR ETTİ
TEŞEKKÜR Takva, Çalışmalarından dolayı İpekyolu Belediyesine Teşekkür etti
Eklenme Tarihi : 08.06.2016 09:58

İpekyolu Belediyesinin asfaltlama, kaldırım onarımı ve çevre düzenleme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Kompleksi etrafında asfaltlama yapan İpekyolu Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip etmek üzere, Van TSO Başkanı Necdet Takva, İpekyolu Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır ile bir araya gelerek çalışmaları yerinde incelediler.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva bu çalışmaların şehirleşmede bir değişim yarattığını ifade ederek, asfaltla çok geç tanışan bir kent olduklarını bu nedenle bu çalışmanın kıymetli olduğunu kaydetti.

Takva, sözlerine şöyle devam etti; “İpekyolu Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum umuyorum ki kentimizde asfaltlanmamış ne bir cadde ne de bir sokak kalmayacak” ifadelerini kullanarak, “ çevremizi yaşanılabilir kıldıkları için İpekyolu Belediyesine Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır, şahsında tebriklerimi iletiyorum.” Dedi.  

İpekyolu Belediyesi Eşbaşkan Yardımcısı Halis Çakır ise asfalt çalışmalarını yazın gelmesi ile birlikte hızlandırdıklarını kaydetti.  Çakır, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir çekim merkezi olarak, İş dünyasının buluşma noktası olmasından dolayı düzenli bir çevreye sahip olması gerektiğini ifade ederek İpekyolu ilçe genelinde asfalt çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini kaydetti.

Takva son olarak belediye çalışanlarını her yıl geleneksel hale getirdikleri iftar sofrasın davet ederek, çalışanlarla birlikte iftar açtı.

Galeri
TEŞEKKÜR Takva, Çalışmalarından dolayı İpekyolu Belediyesine Teşekkür etti
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL