Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU’NDAN HOPA’YA YARDIM
Van Genç Girişimciler Kurulu’ndan Hopa’ya yardım

Hopa'da Yaşanan sel felaketinden dolayı Van Genç Girişimciler Kurulu tarafından toplanan yardımlar Hopa’ya ulaştırıldı. Hopaya giden Van Genç Girişimciler kurulu İlk olarak Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Hopa Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya Oda Başkanı Osman Akyürek’in yanı sıra Hopa Ticaret Odası Meclis Üyesi Gökhan Bıyıklı, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Aydemir, Genel Sekreter Ali Uzun, Yoldere Köyü Muhtarı Ferit Altınkaya, Başköy Muhtarı Tayfun Yamak Van Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Eren Görsel Görmen, Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyaeddin Altındal, Van Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ertürk ve Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer katıldı.  Burada yapılan görüşmelerde Van Genç Girişimciler Kurulu’nun yardımlarının Hopa halkı için çok önemli olduğu vurgulandı.

Yaşanılan felaketten dolayı çok üzgün olduklarını dile getiren Genç Girişimciler Kurulu başkanı Eren Görsel Görmen, ' Hopa da yaşanan sel felaketinin ortaya çıkardığı durumu en iyi biz Vanlılar biliriz. Felekatletlerden güçlenerek çıkmalıyız. Bu da yardımlaşma, birlikte hareket etmekle olur. Van Genç Girişimciler Kurulu olarak kısa sürede toplatığımız yardımları buraya ulaştırdık. Defacto firması tarafından temin edilen giyim eşyaları ile  birlikte kurul üyelerimizin katkısı ile toplanan nakit parayı ihtiyaç sahiplerine teslim edeceğiz. Çalışmalarımıza destek veren Vangölü Aktivistlerine de teşekkür ederiz. ' ifadelerini kullandı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Akyürek’de Van Genç Girişimciler Kurulu’nun Hopa halkına yönelik başlattığı bu çalışmayı çok değerli bulduklarını belirterek “Burada çok önemli bir dayanışma örneği gösterilmiştir. Vanlı kardeşlerimizin Hopalılara yapmış olduğu bu yardım, bizleri çok mutlu etmiştir. Bugüne kadar ilk kez buraya nakdi yardım yapıldı. Bunu da Van Genç Girişimciler Kurulu yaptı. Kendilerine minnettarız” şeklinde konuştu.

Van Genç Girişimciler Kurulu toplanan yardımları Yeşilköy muhtarına teslim etti. Ayrıca selden büyük zarar gören sanayi sitesi esnaflarını da ziyaret ederek, yapılan çalışmaları yerinde incelediler. 

Galeri
Van Genç Girişimciler Kurulu’ndan Hopa’ya yardım
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL