Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI.
GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI.
Van TSO Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen KOSGEB Destekli Uygulamalı Girişimcilik kursu sona erdi. Yapılan törenle kursiyerlere sertifikaları verildi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan törene Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, KOSGEB Uzmanı Hüsamettin Arvas, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semra Odabaşı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Esin Akarsu Orunç ve Özge Burak Değer ile kursiyerler katılım sağladı.

Törende kısa bir konuşma yapan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semra Odabaşı; “ kent ekonomisine katkı sunmak ve yeni girişimcilerin önünü açmak için bu kursu düzenledik. Ümidim o ki çoğunluğu kadın olan kursiyerlerimiz kısa zamanda ticarete atılarak kentimizin ekonomik hayatı başta olmak üzere ticaret atılmaktan çekinen diğer kadınlarımızın da önünü açmak için büyük bir başarı sergileyeceklerdir. Bu sebeple tüm katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum.” Dedi. Odabaşı konuşmalarının sonunda Van Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere, KOSGEB yetkilileri ve Eğitmen Prof. Dr. Reha Saydan’a da ayrıca teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları teslim edildi. 

Galeri
GİRİŞİMCİLER SERTİFİKALARINI ALDI.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL