Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI’NDA
Van TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI’nda
Eklenme Tarihi : 08.12.2014 16:51
Van 04-07 Aralık 2014 tarihinde Uluslar arası İzmir Fuar alanında gerçekleşen Travel Turkey 2014 Turizm Fuarında Van Büyükşehir Belediyesi ile Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın  birlikte açtığı Van standı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.
4 gün boyunca Van standında konuklara Van Kahvaltısı ikram edildi. Fuar süresince Van Standını birçok kişi ile birlikte  TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Eski Turizm ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, birçok ilin Valisi, birçok oda ve borsa başkanı Van Standını ziyaret etti.  Fuar süresince katılımcılara Van kahvaltısı, tanıtım cdleri, Van’ın turizm potansiyeli anlatıldı.
İzmir Turizm Travel Turkey 2014 fuarında Van TSO, her zaman olduğu gibi Van’ın tanıtımı konusunda gerekli çalışmaları yaparken, kurumlarla işbirliğinin önemli olduğunu dile getirildi. Van Ticaret ve Sanayi Odası, Van’ın en önemli sorunlarından biri olan tanıtım konusunda ulusal ve uluslar arası tüm organizasyonlara katılarak, Turizm sektöründe Van’ın tanıtımı için çalışmalar yapmakta. Bu yıl İtibari ile Antalya’daki YÖREX, İstanbul’da EMİTT ve son olarak İzmir Travel Turkey Fuarlarında Van standı açarak, ilin tanıtımı için üzerine düşeni yapmaktadır. Özellikle sektör yöneticilerin ve aktörlerine Van’ın tanıtılması için her türlü çaba gösterilirken, bu konuda ilgili kurumlarla işbirliği çalışmaları yapmaktadır.
Fuar süresince Van TSO adına Meclis Başkanı Hüseyin Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kandaşoğlu, Murat Beyaz, Meclis Üyesi Yusuf Konak da hazır bulundu. 
Galeri
Van TRAVEL TURKEY TURİZM FUARI’nda
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL