Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-EDREMİT BELEDİYESİ EŞBAŞKANLARINA ZİYARET
EDREMİT BELEDİYESİ EŞBAŞKANLARINA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 14.11.2014 11:07
Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi ve Burhan Kandaşoğlu ile birlikte Edremit Belediyesi Eş Başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan’ı makamında ziyaret ettiler.

Eş Başkanlar Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan kendisini ziyarete gelen Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri ile yaptığı görüşmelerde, 'Bir yerel seçimi geride bıraktık. Sonuçların hem seçilenlere hem seçenlere, şehrimize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum.  Vatandaşımızın tercihi sandıkta tecelli ederek, bu görevi halkımız bize tebliğ etti. Ticaret ve Sanayi Odası en önemli sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi. Dolayısı ile biz gerek Van Tso gerek ise diğer Sosyal Toplum Kuruluşlarıyla beraber istişare içinde, diyalog içerisinde, görüş alışverişi içerisinde bulunarak Van’ımıza ve halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva ise konuşmasında, “İlimizin ve halkımızın lehine yürütülecek tüm hizmetlere Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Hepimizin hedefi halkımıza en güzeli hizmeti sunmak, kentimizi ve halkımızı hem ekonomik yönden hem de sosyal yönden kalkındırmaktır dedi. 

Galeri
EDREMİT BELEDİYESİ EŞBAŞKANLARINA ZİYARET
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.28 TL
EURO: 34.76 TL
GBP: 40.66 TL