Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ODAMIZ 4. MESLEK KOMİTESİ 14. OLAĞAN TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ.
Odamız 4. Meslek Komitesi 14. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.
VAN TSO 4. Meslek Grubu İnşaat Taahhüt Madencilik İşleri Sektörü temsilciler 14. Olağan Toplantılarını gerçekleştirmek üzere bir araya geldi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleri Burhan Kandaşoğlu ve Faruk Biner’in yanı sıra Komite Başkanı Kasım Zafer Hakan ve Komite Üyesi Görsel Görmen’ in katıldıkları toplantıda sektörün karşılaştığı sorunlarla ilgili gündem oluşturularak çözüm önerileri dile getirildi. Elektrik kesintileri başta olmak üzere sırasıyla kentsel dönüşüm ve imar planı, Van Gölü’nde yaşanan çevre kirliliği, kent merkezinde deprem sonrası yıkılan binaların hafriyatlarının taşınması konuları ile ilgili yetkili kurumlarla iletişime geçilmesi kararı alındı.

4. Meslek Komitesi ayrıca beton üretimi yapan firmalara verilmek üzere Üretim Tablosu hazırlanması yönünde çalışmalar başlatarak kentimizde faaliyet gösteren birçok firma ile iletişime geçerek üretim tablosunun oluşmasında ortak çalışma yapılması kararını aldı. Yine doğalgaz firmalarının katılımı ile sektörün yaşadığı sıkıntıların dile getirileceği genişletilmiş sektör toplantısı yapılması yönünde VAN TSO Genel Sekreterliğinin çalışmalar yapması kararı alındı. 
Galeri
Odamız 4. Meslek Komitesi 14. Olağan Toplantısını gerçekleştirdi.
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL