Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TÜRSAB DOĞU ANADOLU BYK’DAN VAN TSO’YA ZİYARET
TÜRSAB DOĞU ANADOLU BYK’dan Van TSO’ya ziyaret
TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Cevdet Özgökçe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.
TÜRSAB Doğu Anadolu Bölgesel Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu, Başkan Cevdet Özgökçe başkanlığında yeni den organize olurken, yeni yönetim ziyaretlerine başladı. Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ile görüşen TÜRSAB BYK Üyeleri, Van’da turizm potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, bölgesel kalkınmanın en önemli argümanlarından birinin turizm olduğunu belirterek “Genelde bölgemiz, özelde ilimiz turizm sektöründe söz sahibi olacaksa bunda Turizm organizasyonlarının, şirketlerinin ve kurumlarının çok büyük rolü olmalıdır. Bu nedenle TÜRSAB ve üyeleri bizim için önemlidir” ifadesi kullandı.
Takva, TÜRSAB Doğu Anadolu BYK üyelerinin yeni dönemde başarılı çalışmalar yapması konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, Van TSO olarak Van’ın kalkınması ve gelişmesi için tüm başarılı çalışmaların içinde yer alacağımızı bilmenizi isteriz. Her türlü desteği vermeye hazırız ifadesini kullandı. 
Galeri
TÜRSAB DOĞU ANADOLU BYK’dan Van TSO’ya ziyaret
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL