Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİNDEN STRATEJİK PLAN ZİYARETİ
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Stratejik Plan ziyareti
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr Reha Saydan ve Öğretim Üyeleri  Doç.Dr. Mehmet Aygün, Doç.Dr. Menaf Turan ve Yrd. Doç. Dr. Zafer Kamberoğlu, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.
Kentin önemli bir eksiği olan Stratejik Planının hazırlanması noktasında gerek üniversite gerekse fakülte olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten İİBF Dekanı Prof.Dr. Reha Saydan Stratejik Planın hazırlanması Kent ve Üniversite işbirliğinin en güzel çalışması olacaktır ifadesini kullandı.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, modern yönetimlerin en önemli rehberinin stratejik plan olduğunu ifade ederek “Van TSO olarak öncelikle kendi odamız için stratejik plan hazırlıklarımız devam ediyor. Bu konuda gerek Yüzüncü Yıl Üniversitesi, gerek diğer tüm paydaş kurumlarla çalışmalarımız devam ediyor. Bu anlamda önemli bir çalışma yürütüyoruz. Van TSO Stratejik Planın bitmesi durumunda Van için çok önemli bir yol haritası ortaya çıkmış olacak. Bu deneyim ve çalışmamızı kentimizin kalkınması için kullanacağız” şeklinde konuştu.
Takva, Van’ın stratejik plan hazırlıklarını yürüten tüm kurumlara da destek verdiklerini belirterek “Van Büyükşehir Belediyemizin bu yöndeki çalışmalarında da yer alıyoruz. Gerek Personel, gerekse fikirlerin paylaşımları noktasında çalışmaların içinde yer alıyoruz. İnşallah güzel bir çalışma ortaya çıkacaktır” dedi. 
Galeri
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Stratejik Plan ziyareti
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL