ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO FOTOĞRAFÇILIK KURSUNA YOĞUN İLGİ
Van TSO Fotoğrafçılık kursuna yoğun ilgi
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) ile Van Fotoğrafçılar Derneği işbirliğinde düzenlenen sertifikalı fotoğrafçılık kursu yoğun katılımla başladı.
Bir gün sürecek kurs sonunda katılımcılar sertifika verilecek. Van Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Tayfun Çiftçi tarafından verilen kursa 70 kişi katılım sağladı.
Van TSO Tuşba Salonunda saat 10.00 da başlayan kursta katılımcılara temel fotoğrafçılık eğitiminde fotoğraf tarihi, Makine Bilgisi, Diyafram Enstantene, Işık ve kompozisyon konuları anlatıldı.
Van Fotoğrafçılık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, kurs eğitmeni  Tayfun Çiftçi amaçlarının fotoğrafçılık sanatını tanıtmak, insanların fotoğrafa olan ilgisini bilinçli bir şekilde yapılmasını sağlamak olduğunu belirterek “Van Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile düzenlenen kursa katılım bizleri mutlu etmiştir. Bundan sonra da bu tür etkinlikleri daha sık yapmayı planlıyoruz. Katılımcılara sertifikalar verilecektir’ dedi.
Van TSO Fotoğrafçılık kursuna yoğun ilgi