Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TOBB VE VAN TSO İŞBİRLİĞİNDE 800 AİLEYE GIDA YARDIMI
TOBB VE VAN TSO İŞBİRLİĞİNDE 800 AİLEYE GIDA YARDIMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan 800 adet Ramazan gıda yardım paketi, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Her yıl geleneksel olarak dağıtımı gerçekleştirilen gıda yardımları bu yılda devam etti. Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren VANTSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA, VANTSO olarak TOBB’un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye erzak yardımı yapıldığını belirterek 'Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda paketi hazırlayıp, bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz' diye konuştu.

TAKVA; Gıda yardım paketlerinin dağıtımı için Meclis Üyelerimiz ile birlikte titiz bir çalışma gerçekleştirdik ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettik. Van'da fakir ve ihtiyaç çok sayıda aile var. Bu ailelere tüm kesimler tarafından destek sağlanmalıdır.  VANTSO olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz gıda yardımını bu yılda ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. 

Galeri
TOBB VE VAN TSO İŞBİRLİĞİNDE 800 AİLEYE GIDA YARDIMI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL