Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TÜRKİYE FİNANS’TAN VAN TSO ÜYELERİNE KREDİ
Türkiye Finans’tan Van TSO üyelerine kredi
Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, Anadolu’daki işadamlarına desteğini sürdürüyor. Türkiye Finans, en son Karaman’da yaptığı protokolün ardından bu kez de Van’daki işletmelere avantajlı fon, ürün ve paketler sunmak amacıyla Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile özel bir protokol imzaladı. Protokol kapsamında Van TSO üyeleri Türkiye Finans’ın özel şartlardaki finansman imkanlarından faydalanabilecek. Türkiye Finans Sponsorluğunda düzenlenen Bilgilendirme ve İşbirliği Kokteyli kapsamında, Bölge iş adamlarına Büyüyen Anadolu’da Hibe ve Teşvik Fırsatları ve Kobilere Özel Nitelikli Çözümler Kapsamında Kredi Garanti Fonu Kefaleti imkanlarına ilişkin bilgilendirme seminerleri düzenlendi.
 
Türkiye Finans ve Van Ticaret ve Sanayi Odası arasında 25 Haziran 2014, Çarşamba günü imzalanan protokol töreninde, Van TSO Yönetim Kurulu Üyesi Diyaeddin Altındal, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer, Türkiye Finans Genel Müdür Yardımcısı Menduh Kara, Türkiye Finans Van Semaver Şube Müdürü Suat Sincer ve Türkiye Finans Van Şube Müdürü Kadir Keleş bir araya geldi.
 
Van’da Katılım Bankacılığının Adresi Türkiye Finans
Türkiye Finans’ın Van’da yerleşik ticari işletmelere kaynak sağlamak üzere imzaladığı protokol, işletmeler için önemli ekonomik değer ve destek sağlayacak. Protokol kapsamında kullandırılacak taşıt kredilerinde maksimum vade 36 ay, gayrimenkul, makine, ekipman ve leasinge konu yatırım mallarında 60 aya kadar vade uygulanabilecek. Türkiye Finans’ın Van’da yerleşik ticari işletmelere kaynak desteği sağlamak üzere gerçekleştirilen protokol imza töreni, Van Ticaret ve Sanayi Odası’na üye olan ve gerekli şartları taşıyan tüm işyerlerini kapsıyor.
Türkiye Finans, Van TSO üyelerinin ithalat ve ihracat işlemleri için uzman kambiyo hizmeti vererek, bu kapsamda ithalat-ihracat, akreditif, döviz havalesi-dövizli çek işlemleri, harici garanti, ülke kredileri, uzman kambiyo hizmeti sunacak.
Türkiye Finans, Van TSO üyelerinin ekonomik açıdan gelişmelerine yönelik faaliyetlere destek olacak. Üyelerin Türkiye Finans’ın sunduğu avantaj paketinden faydalanabilmesi için Kurumsal Finansman Desteği, İnternet Bankacılığı, Happy Business Kart ve Paratik Ticari kart ürünlerinden birine sahip olması ya da Türkiye Finans’a ait en az 5 adet ürüne sahip olması gerekiyor.
Türkiye Finans Van Şubesi’nden yapılan EFT/Havale işlemlerinde ve günlük takas çek masrafında güncel masraflardan yüzde 50 indirim uygulanacak. Türkiye Finans İnternet Şubesi’nden yapılan Havale/EFT işlemleri protokol süresince masrafsız yapılabilecek. Gelen ihracat bedellerinin üç işgünü bankada kalması koşuluyla komisyon tahsil edilmeyecek.
Galeri
Türkiye Finans’tan Van TSO üyelerine kredi
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL