Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MEDİKALCİLER İLE HASTANE YÖNETİCİLERİ BİR ARADA
Medikalciler ile Hastane yöneticileri bir arada
Van Ticaret ve Sanayi Odası Sektör değerlendirme toplantıları devam ediyor. Van TSO’ya üye Medikal Sektörü içinde yer alan üyelerin yaşadıkları sorunların giderilmesi için yapılan toplantıya davet edilen Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Vural Polat ve diğer yöneticiler sektör temsilcileri ile bir araya geldi.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman’ın moderatörlüğünde gerçekleşen sektör toplantısına  Van TSO Meclis üyesi  Lütfü Kıran, Van İpekyolu Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Ömer AKyüz, Van İpekyolu Devlet Hastanesi Başkan Yardımcısı Ersin Döneri, İpekyolu Devlet Hastanesi Yönetim Temsilcisi Ali Eman ve diğer medikalcılar katıldı. Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, amacımız odamıza kayıtlı üyelerin sektörlerinde yaşadıkları sorunları doğru tespit edip, çözümü konusunda ortak çalışmalar yapmak olduğunu belirterek “Van Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri ve ekibi davetimizi kırmayıp icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz. Sektörün Kamu ayağı ile özel sektör ayağını bir araya getirdik.  Muhatapların bir arada olması ve aynı dili kullanmaları çok önemlidir. Umarım karşılıklı görüş alışverişi ile yaşanan olumsuzluklar  ortadan kalkacaktır” ifadesini kullandı.
Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Vural Polat’da toplantının önemli olduğunu belirterek “Bizim amacımız Van’ı bölgenin en önemli sağlık merkezi haline getirmek. Bu çalışmaları çözüm ortaklarımızla, paydaşlarımızla sorunsuz yapmak istiyoruz. Sürekli gelişen ve büyüyen bir sağlık sektörü mevcut. Bu nedenle sektörün içinde olan tüm aktörlerin desteklerine, fikirlerine ihtiyacımız var. Yaşanan sorunları da el birliği ile çözeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Toplantı karşılıklı soru cevaplarla son buldu. 
Galeri
Medikalciler ile Hastane yöneticileri bir arada
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL