Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-ERZURUM TSO BAŞKANI’NDAN VAN TSO’YA TEBRİK ZİYARETİ
Erzurum TSO Başkanı’ndan Van TSO’ya tebrik ziyareti
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret ederek, Van Kahvaltısının Guiness Rekorları Kitabına girmesi başarısını tebrik etti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Başkanımızın ziyaretinden oldukça memnun olduk. Zira kendisi çok önemli bir sanayi tesisisin sahibidir. Bölgemizdeki en önemli yatırımcılardandır. Aşkale Çimento Van için bir şanstır. Burada üretim yapan, kent ekonomisine katkı sunan herkes bizim başımızın tacıdır. Vanlılar olarak bizde Aşkale Çimentoya sahip çıkmalıyız. Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşunun içinde yer alması Van için önemli bir kazanımdır.” İfadesini kullandı.
Erzurum TSO Başkanı Lütfü Yücelik de Van’ın kendilerinde özel bir yeri olduğunu belirterek “Özellikle Van Kahvaltısını marka yapmak için Dünyanın en kalabalık Kahvaltı Sofrasını oluşturma projenizle gurur duyduk. Van TSO bu konuda çok büyük bir iş başardı. Başkanı ve ekibini tebrik ediyorum. Bizlerde bu değerlere sahip çıkmalıyız. Erzurum TSO ve Van’da bulunan yatırımız olan Aşkale Çimento olarak her türlü desteği verdik. Aşkale Çimento olarak Van’ın marka değerinin artırılması için ne gerekirse yapmaya hazırız. Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarıları bizim başarılarımızdır” şeklinde konuştu. 
Galeri
Erzurum TSO Başkanı’ndan Van TSO’ya tebrik ziyareti
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL