Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-SOMA İÇİN ORTAK YARDIM HESABI
SOMA İÇİN ORTAK YARDIM HESABI
13 Mayıs 2014 tarihinde Soma’da meydana gelen maden ocağı kazası sonrası Türkiye acıya boğulurken, şimdi yaraları sarma zamanı geldi.
Bu amaçla Van Valiliği, Van Müftülüğü ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Soma’da yardıma muhtaç insanlara kullandırmak üzere ortak bir yardım hesabı açtı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Van Valisi Aydın Nezih Doğan “Van’ımızın yaşadığı 23 Ekim ve 9 Kasım 2011 depremlerinde 76 milyon Türkiyelinin birlik olmasının yararını yaşamış, afetin etkilerini bu nedenle kısa sürede atlatmayı başarmış İl’in vatandaşları olarak ençok biz Soma’nın ve Somalı’ların sıkıntılarını hisedebiliyoruz. Hissiyatımızı hiç olmazsa maddi düzeyde yansıtabilmek amacıyla “Soma’ya Yardım” adı altında bir kampanya yürütmeye karar verilmiştir
Kampanya, Valiliğimiz öncülüğünde; Müftülüğümüz ve Van Ticaret ve Sanayi Odamızın iştirakiyle oluşturulan bir yardım komitesi aracılığıyla yürütülecektir. Ziraat Bankası Beşyol Şubesinde açılan hesap numarasına tüm kamu çalışanları ile kişi ve kuruluşların bu kampanyaya olabildiğince güçlü destek vermesini beklemekteyiz. Kampanya 30 Mayıs Cuma günü tamamlanacak olur, toplanan miktar 1 Haziran tarihinde “Van Kahvaltısı” için yapılacak etkinlikte kamuoyu ile paylaştırılacaktır.” İfadesi kullanıldı.
Ziraat Bankası Beşyol Şubesi
Hesap Numarası              : 35952025-5008 Beşyol-Van Şubesi
IBAN                                     : TR80 0001 0021 6235 9520 2550 08

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.4 TL
EURO: 34.71 TL
GBP: 40.66 TL