Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TÜRKERLER HOLDING EDAŞ VE EPSAŞ ILE KAHVALTININ ANA SPONSORU
TÜRKERLER HOLDING EDAŞ ve EPSAŞ ILE KAHVALTININ ANA SPONSORU
“Dünya’nın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası” ile Guiness Rekorlar Kitabına girme hazırlıkları devam ederken, Van Ticaret ve Sanayi Odası, Türkerler Holding ile Ana Sponsorluk Sözleşmesi imzaladı.

Sponsorluk Sözleşmesi için düzenlenen Protokol Töreninde konuşan Vangölü EPSAŞ Şirket Müdürü Emrullan Okuducu, Vangölü EDAŞ ve Vangölü EPSAŞ olarak böyle büyük ve önemli bir organizasyonun sponsoru olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek “Van için bölgemiz için ülkemiz için bu kadar önemli bir organizasyonun ilimizde olması bizleri çok heyecanlandırmıştır. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker Bey’in sevgi ve selamları ile burada bulunuyoruz ve bizde rekorun bir parçası olmak istiyoruz. Şirket olarak enerji sektörünün en önemli aktörlerinden biriyiz. Misyonumuz, Başarının dürüstlük, vizyonerlik, kararlılık, çalışkanlık ve cesur olmakla yakalayacağı inancıyla, Elektrik Dağıtım Sisteminde, bölgemizde sağlayacak olduğumuz kesintisiz ve kaliteli hizmeti ile bölgemize katacağımız değeri sürekli arttırmak ve sektöründe tüm teknolojik gelişmeleri takip ederek, ana ilkemiz olan kaliteli hizmet anlayışımızı, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır. Bu vizyon ve misyondan hareketle Guiness Rekorlar Kitabına girerek Van’ınımızı ve Van’ın kahvaltısını tüm dünyaya tanıtmak amacı ile hazırlanan bu büyük organizasyona ana sponsor olarak katılmaktan onur ve gurur duyarız. Bugünden sonra da Güzel Van’ınımızın olduğu gibi diğer lisans bölgemizdeki illerimizin de gelişmesine ve tanıtımına katkıda bulunacak bu tip etkinliklerde yer alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmamalıdır. Organizasyonumuzun başarı ile sonuçlanmasını, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadesini kullandı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva ise Dünyanın En Kalabalık Kahvaltı Sofrası Rekoru ile Guiness Rekorlar kitabına girerek şehrimizi dünyada tanıtıp marka şehir yapmak için çalışıyoruz. Van Valiliğimizin himayelerinde Van Büyükşehir Belediyemiz, Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı ve diğer ortaklarımız ve destekçilerimizle Organizasyonumuzun başarıya ulaşması gayretindeyiz. Vangölü EDAŞ ve Vangölü EPSAŞ firması olarak verdiğiniz desteklerden dolayı sonsuz teşekkür ederiz. Bu kent hepimizin ve bu kentin değerlerine sahip çıkmak da hepimizin görevidir. İnşallah bu kentin tüm bileşenleri olarak rekorumuzu kırıp, ilimizi dünya da Marka Şehir yapacağız. Van’ı kahvaltının başkenti yapacağız” ifadesini kullandı.
Galeri
TÜRKERLER HOLDING EDAŞ ve EPSAŞ ILE KAHVALTININ ANA SPONSORU
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL