Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’DA KOSGEB TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
Van TSO’da KOSGEB Temsilciliği açıldı
Eklenme Tarihi : 30.04.2014 16:20
Daha önce Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık tarafından açılışı gerçekleştirilen Van TSO KOSGEB Temsilciliği, Van Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle resmi olarak da açılmış oldu.  
İmzalanan Protokolle, Van TSO Bünyesinde açılan KOSGEB Temsilciliği, Van TSO üyelerinin KOSGEB ile olan iş ve işlemlerinin yerine getirilmesi için hizmet verecek. Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine oda bünyesi içinde hizmet verilmesi amaçlanırken, ayrıca KOSGEB ile ortak projelerin geliştirilmesi için gerekli çalışmalar yapılacak. Tam zamanlı çalışacak KOSGEB Temsilcisi, işletmelere, girişimcilere, meslek kuruluşlarına talep ve ihtiyaçları doğrultusunda yararlanabilecekleri destekler hususunda yol göstermesi, KOSGEB Destekleri için hazırlanmış olan başvuru dosyaları için KOBİ’lere bilgilendirme ve yönlendirme faaliyetlerinde bulunacaktır.
KOGEB temsilciliği, KOSGEB Destek ve Hizmetlerin işletmelere duyurulması ve tanıtılması çalışmalarının yanı sıra, toplantı organizasyonları ve ihtiyaç duyulacak faaliyetlerde Van TSO üyelerine rehberlik yapacak.
Van TSO ve KOSGEB Bölge Müdürlüğü arasında imzalanan protokol töreninde konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, üyelerimizin bilgi ve hizmetlere erişimi konusunda KOSGEB Başkanlığı ile yaptığımız bu çalışma çok önemlidir. KOSGEB Hizmetlerinin odamız üyelerine sunulması için temsilcinin odamız bünyesinde hizmet verecek olması önemli bir gelişmedir. Bu çalışma ile üyelerimiz oda hizmet binasında KOSGEB hizmetlerine erişmiş olacaktır. Bu çalışmamıza destek veren KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürü ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim ifadesini kullandı.
KOSGEB Van Hizmet Merkezi Müdürü Bilal Emre Yörük ise KOSGEB Hizmet ve desteklerin işletmelere ulaştırılması en büyük çalışma gayemiz. Van TSO ile gerçekleştirdiğimiz bu çalışmamız ile Van TSO Hizmet binası içinde vereceğimiz hizmetle daha çok işletmeye destek sağlamayı amaçlıyoruz. Ortak işbirliği konusunda bizlere kapılarını açan Van T       SO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA’ya ve yönetimine teşekkürlerimi sunar ve Bu çalışmamızın herkese hayırlı olmasını dilerim şeklinde konuştu. 
Galeri
Van TSO’da KOSGEB Temsilciliği açıldı
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL