Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-EMNİYET MÜDÜRÜ YURDAKUL’DAN VAN TSO’YA VEDA ZİYARETİ
Emniyet Müdürü Yurdakul’dan Van TSO’ya veda ziyareti
Eklenme Tarihi : 20.03.2014 12:16
İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile merkeze alınan Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul, veda ziyaretlerini sürdürüyor. Cumartesi günü Van’dan ayrılacak olan Yurdakul, Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Biner tarafından ağırlanan Van Emniyet Müdürü Yurdakul, Bakanlık kararnamesi ile görev yerimiz değişti. Ancak Van’da bulunduğum süre içinde Van TSO Yönetimi ile iyi bir iletişim kurduk, birbirimizden hep olumlu etkilendik. Bu destekleriniz için teşekkür ederim ifadesini kullandı.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, kamu görevleri gelip geçici görevlerdir. Ancak görevde bulunduğunuz süre içinde iyi bir iletişim kurduğumuzu düşünüyoruz. Özellikle Üyelerimiz adına birkaç görüşmemizde olumlu sonuçlar ortaya koymanız bizleri sevindirmiştir. Biz kurduğumuz bu iletişimi tüm kurumlarla da sağladık. Bundan sonraki yaşamınızda başarılar dilerim ifadesini kullandı.
Van TSO Başkanı Necdet Takva ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Biner, Van Emniyet Müdürü Ümit Yurdakul’u kapıya kadar uğurladı. 
Galeri
Emniyet Müdürü Yurdakul’dan Van TSO’ya veda ziyareti
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.31 TL
EURO: 34.7 TL
GBP: 40.63 TL