Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’DAN KARDEŞ OKULA EĞİTİM DESTEĞİ
VAN TSO’DAN KARDEŞ OKULA EĞİTİM DESTEĞİ
Eklenme Tarihi : 27.01.2014 14:03
Türkiye Odalar Borsalar Birliği’nin desteği ile Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen eğitim yardımlarının dağıtımı devam ediyor. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın eğitim yardımları bu kez TOBB İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Yardım VAN TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz KARAMAN, Yönetim Kurulu Üyeleri Diyaettin ALTINDAL ve Burhan KANDAŞOĞLU tarafından okul yöneticilerine teslim edildi.
 
VAN TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz KARAMAN eğitime verdikleri öneme değinerek “Eğitimli bireyler başarılı bir toplumu beraberinde getirir. Bu güne kadar birçok okula yardım gerçekleştirdik. Bu kez yardımlarımızı Kardeş Okulumuz TOBB İlköğretim Okulu’na yaptık” dedi.

KARAMAN bunların bir yardım gibi değil, öğrencilerin başarısını arttıracak bir motivasyon olarak görülmesini istedi. Karaman Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın olarak her zaman eğitim ile iç içe olacağız. Bu gün olduğu gibi bundan sonra olanaklar çerçevesinde gerekli destek sağlanacaktır” ifadelerini kullandı.
 
Galeri
VAN TSO’DAN KARDEŞ OKULA EĞİTİM DESTEĞİ
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.21 TL
EURO: 34.72 TL
GBP: 40.43 TL