Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO BAŞKANI NECDET TAKVA'NIN YENİ YIL MESAJI
VAN TSO BAŞKANI NECDET TAKVA'NIN YENİ YIL MESAJI
Eklenme Tarihi : 31.12.2013 14:50
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet TAKVA, yerelde iş dünyasının temsilcisi olarak daha fazla yatırım, daha çok kişiye iş imkanı, insanlarımıza daha güzel yaşam şartları sağlamak için birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek çalışacağız” dedi.

Her yeni yılda umutların tazelendiğini kaydeden TAKVA, “Yeni yıl yaşadığımız seneye ilişkin değerlendirmeler yapmak için de bir vesiledir. Göreve geldiğimiz günden buyana 6 aylık bir süre geçmesine rağmen İlimizin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine yönelik birçok çalışma gerçekleştirdik. Yine Üyelerimizin sorunlarının tespiti ve çözüm önerilerine yönelik bir çok adım attık, toplantılar düzenledik. Hepimizin ortak dileği Üyelerimizin güçlü bir ekonomiye sahip olmalarıdır.  Güçlü bir ekonomi için ticaret, ticaret için de huzura ve istikrara ihtiyacımız var. Ülkemizin huzur ve barış içerisinde yaşaması en büyük arzumuzdur” ifadelerini kullandı.

Türkiye’deki refahın da, istikrarın da, huzurun da temelinde sağlam bir ekonomiye ihtiyaç olduğunu yineleyen TAKVA, en önemli sorunun insanlara iş ve aş yaratabilmek, çalışanların refahını artırabilmek olduğuna dikkat çekti. TAKVA, bunun çaresinin daha fazla yatırım, daha çok girişimci olduğunu belirtti.

Her yeni yılın taze bir başlangıç, yeni ümit demek olduğunu belirten TAKVA, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan Ülkemizin müteşebbisleri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri ve iş insanları olarak 2014 yılında sağduyunun, uzlaşmanın öne çıktığını görmek istediklerini kaydetti.
Galeri
VAN TSO BAŞKANI NECDET TAKVA'NIN YENİ YIL MESAJI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.21 TL
EURO: 34.72 TL
GBP: 40.43 TL