Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’ DAN İŞ DÜNYASINA ÇÖZÜM SÜRECİNE YATIRIMLA DESTEK ÇAĞRISI
VAN TSO’ DAN İŞ DÜNYASINA ÇÖZÜM SÜRECİNE YATIRIMLA DESTEK ÇAĞRISI
Eklenme Tarihi : 19.09.2013 11:35
Van Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye’deki 365 Oda ve Borsa’dan Çözüm Sürecine Ortak Destek ve Bölgeye Yatırım Yapma  Çağrısında Bulundu.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Türkiye’ deki 365 Oda ve Borsa Başkanlarına yazılı çağrıda bulunarak çözüm sürecine ortak destek verilmesi ve bölgeye yatırım yapılması çağrısında bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva yaptığı açıklamada; İş dünyamızın sürece dikkatini çekmek amacı ile Oda ve Borsalarımız’dan bir yandan devam eden çözüm sürecinin başarıya ulaşmasına katkı sağlanması diğer yandan bölgenin ekonomik gelişmişliğinin artması için iş dünyasının bölgeye yatırım yapmaları konusunda kendilerine tek tek yazı yazdıklarını belirtti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı TAKVA TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB’a bağlı 365 oda ve borsa başkanına yazdığı yazı ile ilgi değerlendirmesinde şu açıklama da bulundu; Bölgemizin ekonomik gelişmişlik düzeyi ülkemizin gelişmişlik düzeyinin çok altındadır. İşsizlik her geçen gün artarak yüzde 30 düzeyini aşmıştır. Bunun da önüne geçmenin tek yolu iş dünyamız tarafından yapılacak yatırımlardır. Bu sebeple Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere Türkiye genelinde bulunan 365 Oda ve Borsayı bölgemize davet ettik. Birliğimiz öncülüğünde bölge de yapılacak toplu ziyaretler ve en önemlisi uygun yatırım alanlarında yapılabilecek olası yatırımların ve yatırım olanakları hakkında çalışma yapılması çağrısında bulunduk. Biz Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak çağrımızın karşılık bulmasını umud ediyoruz. Atılacak bütün adımlarda işbirliğine ve üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim şeklinde konuştu.
Galeri
VAN TSO’ DAN İŞ DÜNYASINA ÇÖZÜM SÜRECİNE YATIRIMLA DESTEK ÇAĞRISI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.2 TL
EURO: 34.9 TL
GBP: 41.05 TL