Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN MİLLETVEKİLİ GÜLŞEN ORHAN’DAN TAKVA’YA ZİYARET
Van Milletvekili Gülşen Orhan’dan TAKVA’ya ziyaret
Eklenme Tarihi : 11.09.2013 14:30
Van Milletvekili Gülşen Orhan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’yı ziyaret etti. Çeşitli konularda istişareler yapmak üzere Van’da bulunan ve kurumları ziyaret eden Orhan, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin menfaatinin olduğu her konuda, bizzat çalışmanın içinde yer alacaklarını belirterek “Bu kentte yaşıyorsak, bu kentin her sorunu bizi ilgilendirir. Bu nedenle her kurum ve kişi ile işbirliği içinde olacağız. Biz Siyasallaşmadan siyaset kurumuna da katkı sunmalıyız.  Oda olarak Yerel yönetim Seçimleri öncesinde üyelerimizle anket yapıyoruz. Siyasi Partiler adaylarını açıklamadan, biz nasıl bir kent, nasıl bir aday ve bu kentten beklentilerimizi içeren bir açıklama yapacağız. Amacımız daha yaşanabilir bir kent yaratmaktır. Bunu da toplumun tüm kesimleri ile ortaklaşa hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.
Van TSO Başkanı Takva, etkin bir yönetişim anlayışı ile hareket ediyoruz, danışma kurullarımız, akil tacirler kurulumuz var. Bunların etkin katılımı ile yönetişim anlayışımızı şekillendiriyoruz. Bu katılımcı bir yönetişim anlayışıdır. Çünkü bu oda hepimizindir. Bizler sahip çıkarsak geleceğimizi doğru kurgulayabiliriz. Bu kentin sorunlarını hep birlikte çözüme kavuşturmalıyız. Bunun için bir araya gelmeliyiz, konuşmalı ve istişare etmeliyiz. Şimdi sektör toplantıları ile üyelerimizin sorunlarını tespit ediyoruz ifadesini kullandı.
Van Milletvekili Gülşen Orhan’da parti olarak çok çalıştıklarını belirterek “Bu halkın sorunları hepimizin sorunlarıdır. Parti olarak bir çok çalışma yapıyoruz. Her alanda büyük yatırımlarımız var. 26-27 Ekim’de Sayın Başbakanımız Van’a gelecek. Burada çeşitli temaslarda bulunacak. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Başbakanımızın Van’a gelişini fırsata dönüştürmeliyiz” şeklinde konuştu.
Van Milletvekili Gülşen Orhan’ın Van TSO ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halit Yakut ve Yavuz Karaman, Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Kandaşoğlu, Metin Abi, Ömer İnanç, Diyadin Altındal ‘da hazır bulundu. 
Galeri
Van Milletvekili Gülşen Orhan’dan TAKVA’ya ziyaret
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.72 TL
GBP: 40.63 TL