Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-DAİB GENEL SEKRETERİ VAN’DA
DAİB Genel Sekreteri Van’da
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği Genel Sekreter Vekili Mehdi Leylioğlu, yarın DAİB ve Van TSO tarafından düzenlenen Dış Ticaret Bilgilendirme seminerine katılmak üzere Van’a geldi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Tavka’yı makamında ziyaret eden Mehdi Leylioğlu, her zaman Van TSO’dan destek gördüklerini belirterek “Yarın yapılacak seminerimize vermiş olduğunuz destek için teşekkür ederiz. Amacımız Van’da üyelere doğru bilgiler aktarmaktır. Bunun içinde bu ortaklığı en iyi sizinle yürütmekteyiz. Yapılacak çalışmalar üyelerimize katma değer sağlayacaktır” dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’nin çok önemli bir kurum olduğunu belirterek “Ancak Van ülkenin doğu sınırındaki en önemli kenti. DAİB’in Van ile olan ilişkilerini yeniden değerlendirmeliyiz. Van’ın daha etkin olması gerekir. Üyelerimizin ihracata yönlendirilmesi için ortak çalışmalar yapmalıyız. Bu konuda üyelerimiz eğitilmeli, ihracata yönelmeleri için çalışmalar gerçekleştirmeliyiz” şeklinde konuştu.
DAİB Genel Sekreter Vekili Mehdi Leylioğlu Van TSO’yu ziyaret anısına Başkan Takva’ya plaket takdim etti. Görüşmede Yönetim Kurulu Üyeleri Yavuz Karaman ve Metin Abi de hazır bulundu
Galeri
DAİB Genel Sekreteri Van’da
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.56 TL
EURO: 34.68 TL
GBP: 40.28 TL