ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-KOBİ DANIŞMANI MÜFTÜOĞLU’NDAN BAŞKAN TAKVA’YA ZİYARET
KOBİ Danışmanı Müftüoğlu’ndan Başkan Takva’ya ziyaret
Türk Ekonomi Bankası (TEB) KOBİ Danışmanı Prof.Dr. Tamer Müftüoğlu, Van TSO Başkanı Necdet Takva’yı 17 Eylül’de Van’da TEB tarafından düzenlenecek olan “Türk ekonomisinin geleceği KOBİ’lerde, KOBİ’lerin geleceği bu eğitimde” konulu panele davet etti.

TEB KOBİ Akademi tarafından KOBİ’leri geleceğe taşımayı amaçladıklarını belirten TEB KOBİ Danışmanı Prof.Dr. Tamer Müftüoğlu, şimdiye kadar 69 etkinlik gerçekleştirdiklerini ve 19 bini aşkın kişiye ulaştıklarını belirterek “Van’da yapacağımız TEB KOBİ Akademi buluşmamıza Van Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini bekliyoruz. Bu çalışmamız KOBİ’lerimizin gelişmesine katkı sunacaktır” dedi.

Van TSO Başkanı Necdet Takva ise KOBİ’lerimize katkı sunacağına inandığımız bu eğitimin Van’da düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek “Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak her türlü katkıyı ve desteği sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Üyelerimizin katılması konusunda da her türlü lojistik desteği sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Görüşmede TEB Van Şube Müdürü İbrahim Güneş ile Van İpekyolu Şube Müdürü Emine Atilla da hazır bulundu.
KOBİ Danışmanı Müftüoğlu’ndan Başkan Takva’ya ziyaret