Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO’DAN TANITIM ATAĞI
Van TSO’dan tanıtım atağı
Eklenme Tarihi : 09.09.2013 10:51
Tarihi Akdamar Kilisesi’nde Ermeniler tarafından 4. Kez düzenlenen ayine yurt içinden ve yurt dışından yüzlerce insan katıldı. Tam bir festival havasında gerçekleşen ayin törenine bu yıl yurt dışından katılımın çok olması dikkat çekti.
Van Ticaret ve Sanayi Odası, Akdamar Adası’nda yapılan ayinee gelen konukları ağırlamak, Van’ın tanıtımını yapmak üzere stand açan ziyaret eden yerli ve yabancı yüzlerce  ziyaretçiye  Van’ı tanıtan CD, Tanıtım Broşürü ve küçük hediyeler verildi. Van TSO tarafından Akdamar Kilisesi resimlerinin yer aldığı t-shirt ve şapka dağıtılması ise büyük ilgi gördü.  Akdamar Adasında açılan Van TSO standına yüzlerce yerli ve yabancı ermeni konuğun yanısıra,  Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, CHP Bursa Milletvekili Ayhan Erdemir, Aktör Kadir İnanır, Vali Yardımcısı Zafer Coşkun, Gevaş Kaymakamı Nedim Akmeşe, Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer,  Sinema Sanatçısı ve Yönetmen Gani Rüzgar Şavata da ziyaret etti.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Yusuf Konak Van Standında gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, stand adanın ilgi odağı oldu. Van TSO Meclis Üyesi Yusuf Konak, Van Akdamar Kilisesindeki ayini çok önemsediklerini belirterek “Van’ın turizmde marka şehir olmasını istiyorsak bu tür organizasyonlara çok önemsemeliyiz. Tarih boyunca farklı inançların merkezi olan Van’ın sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri değerlendirmeliyiz.  Van güzel, bu güzelliklerinin farkına önce biz varmalıyız. Doğru tanıtımla inşallah ilimizi hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum. Gelecek yıl tüm konuklarımıza ada da zengin çeşitleriyle Van Kahvaltısı sunumu yapacağız.”
Van TSO Meclis üyesi Yusuf Konak, standı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya, Aktör Kadir İnanır, Gani Rüzgar Şavata başta olmak üzere çok sayıda konuğa Otlu Peynir, lavaş ekmek, cacıktan, çörekten oluşan Van Kahvaltısı takdim etti. 
Galeri
Van TSO’dan tanıtım atağı
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.32 TL
EURO: 34.88 TL
GBP: 40.83 TL