Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-KÖMÜRCÜLER KOOPERATİFİ ÇÖZÜM ARAYIŞINDA
Kömürcüler Kooperatifi çözüm arayışında
Sektörde yaşanan daralma, Pazar paylarının azalması nedeniyle zor durumda bulunan Kömürcülük sektörü farklı arayışlara başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu tarafından Kömürcülük sektöründe yaşanan sorunların giderilmesi ve sektörün canlandırılması için yapılan konu ile ilgili çalışmalar yaparken, bu nedenle önceki gün Yönetim Kurulu Toplantısını Kömürcüler Kooperatifi’nde yaptı.
Van TSO Yönetim Kurulu kümelenmiş iş ve üretim merkezlerinde Yönetim Kurulu toplantıları yapmaya devam ediyor. Bu nedenle önceki gün Van Kömürcüler Kooperatifinde toplantı gerçekleşti. Van Kömürcüler Kooperatifi Başkanı Cevdet Arvas ve yönetim Kurulu tarafından karşılanan Van TSO Yönetim Kurulu ziyaret sebeplerini ve yapacakları çalışmaları anlattılar.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, üyelerimizi ziyaret ederek onların bizden taleplerini yönetim kurulumuzda değerlendiriyoruz. Bu nedenle daha önce başlattığımız kümelenmiş iş ve üretim merkezlerini ziyaret programımıza Kömürcüler Kooperatifi Sitesi’nde aldık. Sizinle daha önce sektör toplantısı yaptık. Sorunlarınızı biliyoruz. Bu nedenle Yönetim Kurulu olarak sektör toplantısında dile getirilen sorunların çözümü noktasında ilgili yerlerle iletişime geçtik ifadesini kullanarak “Ancak her şeyden önce sektörde yer alan sizler birlik olmalısınız. Sorunlarınızın doğru tespit edilmesi ve buna yönelik çalışmalar yapmak üzere yanındayız. Van TSO Yönetim Kurulu olarak odamıza kayıtlı üyelerimizle ortak çözümler üretmek üzere yola çıktık. Katılımcı yönetişim anlayışını hakim kılmak istiyoruz” dedi.
Van Kömürcüler Kooperatifi Başkanı Cevdet Arvas’da Van TSO Yönetimindeki yönetim anlayışının değişmesi kent ekonomisi üzerinde pozitif bir durum oluşturduğunu belirterek “Bizlerde bu olumlu durumun devamı için üzerimize düşeni yapmalıyız. Bu iyi niyetli yaklaşımların kentimize fayda getireceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 
Galeri
Kömürcüler Kooperatifi çözüm arayışında
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.56 TL
EURO: 34.68 TL
GBP: 40.28 TL