Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MALİ MÜŞAVİRLER VE SERBEST MUHASEBECİLERE MERSİS PROGRAMI ANLATILDI
Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebecilere MERSİS programı anlatıldı
Van Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Van’da bulunan Muhasebeciler ve Mali Müşavirlere yeni uygulamaya geçen Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) hakkında bilgi verildi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Ticaret Sicil Müdür Yardımcıları Onur Z. Dağtekin ve Mehmet Reşit Aşan tarafından yapılan sunumda, MERSİS hakkında üyelerin ve muhasebecilerin karşılaştığı sorunlar değerlendirildi.  Sisteme Kayıt yapma, sicil onayına gönderme gibi MERSİS tabanını oluşturan genel bilgilerin aktarıldığı çalışmaya, Van’da bulunan Muhasebeciler ve Mali Müşavirler katıldı.
Slaytlarla karşılıklı soru cevaplarla devam eden programda üyelerin ve muhasebecilerin sistem üzerinde karşılaştıkları ve karşılaşacakları sorunlar üzerinde çalışma yapılırken, Türk Ticaret Kanunu’na göre de yapılacak çalışmalar konusunda bilgilendirmeler gerçekleşti.
Van Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebeciler Odası Başkanı Yakup Simeklioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı programa yaklaşık 50 Mali Müşavir ve Serbest Muhasebeci katılım sağladı. Böylesi işbirliği çalışmalarının muhtemel sorunların aşılması için önemli olduğu vurgulanırken, gelişmeler ile ilgili sürekli ortak hareket edilmesi kararı alındı
Galeri
Mali Müşavirler ve Serbest Muhasebecilere MERSİS programı anlatıldı
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL