Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TURİZMCİLER VAN TSO’DA BİR ARAYA GELDİ
Turizmciler VAN TSO’da bir araya geldi
Eklenme Tarihi : 02.09.2013 16:04
Van Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Meslek Gurubu toplantısı oda bünyesinde gerçekleşti. Toplantıya İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ ve Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Müdürü Hüsamettin Öztürk’ün yanı sıra Van TSO Turizm Meslek Komitesi üyeleri katıldı.
Van’ın en önemli sektörlerinden biri olan Turizm alanında çalışan kurumların diyalog ve işbirliği içinde ortak çalışmalarla bir araya gelmesinin amaçlandığı toplantıda yapılacak organizasyonlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Turizm Meslek Komitesi yeni dönemde kent adına Turizm alanında yapılacak ortak çalışmalar üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Bunun için Van’ın en önemli iki dinamiği olan Turizm İl Müdürlüğü ve Van Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantıya davet edilerek çalışmaların ortaklık ve birliktelikle yapılması konusu masaya yatırıldı.
Van TSO Turizm Meslek Komitesi öncelikle 8 Eylül’de Van Akdamar Kilisesi’nde yapılacak ayin için kurumlar arası işbirliği ile düzenlenecek etkinlikler üzerinde değerlendirmeler yapıldı.
Van TSO Turizm Meslek Komitesi toplantısına katılan İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Sosyal İşler Müdürü Hüsamettin Öztürk ise turizmcilerle bir araya gelerek, kentin tanıtımı noktasında tüm kurumların ortak hareket etmesi gerektiği konusunu masaya yatırdılar. Özellikle aralık ayında İzmir’de yapılan İzmir Travel Fuarı ve Ocak ayında İstanbul’da yapılan EMİTT 2014 Turizm Fuarına Valilik, Belediye ve Van TSO’nun ortak katılımı, ortak stand açılması kararı alındı. 
Galeri
Turizmciler VAN TSO’da bir araya geldi
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL