Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO YÖNETİMİ İŞGEM’DE
Van TSO Yönetimi İŞGEM’de
Eklenme Tarihi : 28.08.2013 11:21
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Haftalık olağan toplantılarını kümelenmiş iş ve üretim merkezlerinde yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Van Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan toplantı bugün de Van İŞGEM’de gerçekleşti.
Van İŞGEM Koordinatörü Mahmut Gedik tarafından karşılanan Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri, kendilerine kapılarını açan İŞGEM Yöneticilerine teşekkür etti.
Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tavka,Yönetim Kurulu olarak kümelenmiş iş ve üretim merkezlerinde toplantı yapma fikrimizi hayata geçirdik. Bugün farklı bir kümelenme bölgesinde toplanıyoruz ifadesini kullanarak “Van OSB’nin ardından bugün Yönetim Kurulu Toplantımızı Van İŞGEM’de gerçekleştiriyoruz. OSB’de yaptığımız toplantının reaksiyonu üyelerimiz ve kamuoyu nezdinde oldukça olumlu tepkiler aldı. Bu toplantıları devam ettireceğiz. Katılımcı bir yönetişim anlayışımız var. Tüm üyelerimizin katkı sunacağı, değer katacağı bir yönetim olmak istiyoruz” dedi.
Takva, İŞGEM kümelenmesini ve burada yapılan çalışmaları önemsiyoruz. Bu nedenle buradan bize ulaştırılacak her türlü işbirliğine hazırız diyerek “Van Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin ve Van’da bulunan tüm organizasyonların desteğini alacaktır. Ben diye bir şey yok. Biz olacağız, hep birlikte karar vereceğiz, en doğruyu, en güzelini bulana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Van TSO olarak ilimize, üyelerimize katkı sunacak her çalışmanın içinde olacağımızı, tüm sivil toplum örgütlerine ve kurumlarına destek vermeye çalışacaklarını” belirtti.
Van İŞGEM Koordinatörü Mahmut Gedik, bu kentin en büyük sorununun işbirliği ve diyalog olduğunu belirterek “Hizmet üretmek için birlikte çalışmak gerek. Bu kentin en büyük sorunu işbirliği ve diyalog eksikliğidir. Ticaret ve Sanayi Odası bu ilin en önemli Meslek Odası ve Sivil Toplum Örgütüdür. İyi bir Ticaret ve Sanayi Odası, bu kentte çok önemli çalışmaların yapılacağını gösterir. Biz bu yönetimden oldukça umutluyuz. Bu toplantıyı burada yaptıkları için kendilerine teşekkür ederim.” Dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, İŞGEM’de işyerlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ezgi Müzik Aletleri İmalatında Tevhid Topal ziyaret edildi. Müzik aletleri imalatı yapan Tevhid Topal, üretim açısından bir sorunları olmadığını ve en büyük sorunlarının kalifiye eleman sorunu olduğunu belirtti.
Van İŞGEM Yönetimi, kendilerini ziyaret eden Van TSO Yönetim Kurulu ile birlikte öğle yemeği de yedi. 
Galeri
Van TSO Yönetimi İŞGEM’de
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL