Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO KADIN GİRİŞİMCİLERİ TOPLANDI
VAN TSO Kadın Girişimcileri toplandı
Eklenme Tarihi : 21.08.2013 10:12
Van Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler Kurulu, oda organ seçimlerinden sonra ilk kez toplanarak, yeni dönem ile ilgili nasıl bir çalışma yöntemi uygulayacaklarına dair toplandılar.

Van Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meral Ayhan başkanlığındaki kurul, Van Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kadın üyelerden oluşuyor. Kadının ekonomideki etkinliğini artırmak üzere kurulan Kadın Girişimciler Kurulu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bünyesinde kuruldu ve her ilde Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda gerçekleşmektedir.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu, Van’da Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı kadın üyelerden oluşmaktadır. Yeni dönemin ilk toplantısını yapan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meral Ayhan, Kadın Girişimciler Kurulu’nun bu yıl çok daha aktif ve verimli çalışmalar yapacağını belirterek “Kurul olarak kadın üye sayısının artırılması noktasında çalışacağız. Ayrıca bu konuda gerek Akademisyenlerde gerekse, ilimizde bulunan ve kurulumuzda gönüllü çalışmak isteyen kadınlarla işbirliği yaparak daha etkin olmak istiyoruz. Kadının ekonomide daha etkin, kendi işini kuran ve yöneten bireyler olmasını istiyoruz” dedi.
Van Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısına Kadın Girişimcilerin yanı sıra Oda Yönetim Kurulu Üyesi Murat Beyaz, Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Aras de katıldı
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL