Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO YÖNETİMİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ
Van TSO Yönetimi Basınla bir araya geldi
Eklenme Tarihi : 21.08.2013 11:39
Van Ticaret Ve Sanayi Odası (VAN TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva seçildikten sonra ilk kez basının karşısına çıktı.
Van TSO'da düzenlenen kahvaltıya basın mensuplarının yanı sıra Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Takva ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Takva nasıl bir odayı devraldıklarını görebilmek için tespit çalışmaları yaptıklarını ve ortaya çıkan ilk fotoğrafı paylaşmak istediklerini söyledi.
 
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) yeni yönetimi düzenlediği kahvaltılı basın toplantısı ile  yaklaşık 40 günlük zamanın değerlendirmesini yaptı. Van TSO´da düzenlenen kahvaltıya basın mensuplarının yanı sıra Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Takva ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
 
Göreve geldikleri çok kısa zaman diliminde Ramazan, bayram, TOBB seçimleri derken yoğun bir süreç geçirdiklerini ve basın mensupları ile biraraya gelemediklerini belirten Takva, kısa bir zaman olmasına rağmen yoğun bir tempo ile çalıştıklarını ancak buna rağmen haksız eleştirilere maruz kaldıklarını söyleyerek açıklamalarına başladı. Kendilerini eleştirenlere her zaman saygı duyduklarını ancak eleştirilerin haksız yere yapılmaması gerektiğini de belirten Takva, 'Bizi eleştirenler burada yok. Keşke olsalardı ve yüz yüze konuşabilseydik. Haklı olan her eleştiriye eyvallah deriz. Ancak haksız eleştirileri de görmezlikten gelecek değiliz' şeklinde konuştu.
 
17 Haziran 2013 tarihinde yapılan organ seçimleri ile Van TSO´nun yeni yönetimini oluşturan ekip, ilk kez basın mensupları ile biraraya geldi. Kahvaltıda basın mensupları ile biraraya gelen Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Takva ve yönetim kurulu üyeleri, amaçlarının hizmetin en kalitelisini üretmek olduğunun altını bir kez daha çizerken, nasıl bir TSO devraldıklarını da rakamlarla açıkladı
Galeri
Van TSO Yönetimi Basınla bir araya geldi
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL