Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO BAŞKANI TAKVA, TOBB TICARET VE SANAYI ODALARI KONSEY ÜYESI
VAN TSO BAŞKANI TAKVA, TOBB TICARET VE SANAYI ODALARI KONSEY ÜYESI
Eklenme Tarihi : 17.08.2013 00:04
Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

Türk özel sektörünün çatı örgütü ve 1.3 milyon üyesi ile  Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu  olma özelliğini taşıyan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  69’uncu Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi.

Mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu’nun tek aday olarak girdiği ve toplam 364 oda ve borsadan  1734 delegenin oy kullandığı seçimlerde oluşan Yönetim Kurulu’nun yanı sıra TOBB Konsey Üyelikleri seçimleri de yapıldı.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’nde  4 yıl boyunca görev alacak olan Necdet Takva, 1962 yılında kurulan Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB’da temsiliyetinin genelde bölge özelde ise il için önemli olacağını belirterek “Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi’ne seçildik. Oda seçimlerimizde hazırladığımız seçim bildirgesinde de belirttiğimiz üzere, TOBB organlarına seçilme hedefimiz vardı. Sonucun ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olmasını dilerim. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Bundan sonraki süreçte ilimizin dinamiklerinin hayata geçirilmesi, kalkınma ve gelişmenin sağlanması için işbirliği olanaklarını geliştirip çok çalışmalıyız” ifadesini kullandı.
Galeri
VAN TSO BAŞKANI TAKVA, TOBB TICARET VE SANAYI ODALARI KONSEY ÜYESI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.34 TL
EURO: 34.87 TL
GBP: 40.88 TL