ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-24 TEMMUZ GAZETECILER VE BASIN BAYRAMINI KUTLARIZ
24 TEMMUZ GAZETECILER VE BASIN BAYRAMINI KUTLARIZ
Eklenme Tarihi : 17.08.2013 00:30
Basın mensuplarının gece-gündüz demeden mesleklerini en zor şartlar altında bile yapmaya çalışmaları son derece takdir edilmesi gereken bir durumdur.

Demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın; halkla yönetim birimleri arasında bir köprü görevi üstlenmekte ve demokrasileri güçlendirmektedir.

Meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı, toplumun basına duyduğu güveni artırmasının yanında, kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesinin de önüne geçecektir. Toplumsal değerlere saygılı, kişisel, hak ve özgürlükleri temel alan tarafsız bir anlayışla görevini yerine getiren özgür basın demokrasilerin en büyük güvencesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle zor şartlarda ve büyük bir özveriyle görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan, halkı doğru ve aydınlatıcı bilgilerle aydınlatan ve bu uğurda hizmet veren tüm basın mensuplarını tebrik eder, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı yürekten kutlarız
24 TEMMUZ GAZETECILER VE BASIN BAYRAMINI KUTLARIZ