Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI BAŞLADI
VAN TSO RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI BAŞLADI
Eklenme Tarihi : 17.08.2013 00:48
 Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın bu yıl Ramazan Ayı’nın başında başlattığı Gıda Yardımları ihtiyaç sahiplerine dağıtılmaya devam ediyor.

Yıl boyunca tespit edilen yardıma muhtaç ailelere gıda paketleri teslim ediliyor. Hiçbir olumsuzluğa mahal verilmemesi için oldukça titiz bir çalışma yürüten Van TSO Yönetim Kurulu, tespit edilen yardıma muhtaç ailelere yardımları büyük bir gizlilik içinde teslim ediyor.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, mübarek Ramazan Ayı’nın paylaşmak, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı hayırlı bir ay olduğunu belirterek “Olanın olmayanla paylaştığı bu mübarek ayda bizde imkanlarımız ölçüsünde Ramazan Ayı nedeniyle hazırladığımız gıda paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz. Bu konuda oldukça hassas ve titiz davranıyoruz. Arkadaşlarımız bu konuda gerekli duyarlılığı gösteriyor” ifadesini kullandı.

VAN TSO’nun bu yıl hazırladığı Ramazan  Ayı Gıda yardımı toplam 1400 paketten oluşmakta. 700 paket TOBB tarafından sağlanırken, 700 Gıda  Paketi Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri ile Van Vakfı Başkanı Müjdat Çelik ve Vanlı İşadamı Müjdat Atakan’ın katkısıyla gerçekleşti. Bu yıl ilk kez İşadamlarının da desteğini alan Van TSO Yönetim Kurulu, yardım paketleri sayısını da 1400 pakete çıkararak, yardım yapılacak ihtiyaç sahibi aile sayısını artırdı. 
Galeri
VAN TSO RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI BAŞLADI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL