Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-MÜSİAD GENEL BAŞKANI’NDAN VATSO’YA ZİYARET
MÜSİAD GENEL BAŞKANI’NDAN VATSO’YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 22.07.2013 10:19
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, Van Ticaret ve Sanayi Odası’na (VATSO) ziyarette bulunarak yeni yönetime başarılar diledi.
MÜSİAD Van Şubesi’nin Rescate Otel’de organize ettiği iftar programa katılmak üzere Van’a gelen MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, yeni seçilen VATSO yönetimini ziyaret etti. 
 
VATSO Başkanlığı'na yeni seçilen Necdet Takva’nın Ankara'da olması nedeniyle yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Olpak, burada VATSO yetkilileriyle bir süre sohbet etti.
 
Van ve Van’ın ekonomisi hakkında bilgiler alan Olpak; Van'ın değerleri olan otlu peynir, Van Kedisi gibi konularda da VATSO üyeleriyle sohbet etti. Kendilerine olan özgüvenleri oldukça yüksek olan bir yönetim ile tanıştığına çok sevindiğini ifade eden Opak, Van ekonomisinin daha çok canlanması anlamında gördüğü ekibe güven duyduğunu söyledi. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva’nın bulunmadığı görüşmede, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yavuz Karaman, Halit Yakut, Yönetim Kurulu Üyeleri Metin Abi, Faruk Biner, Ömer İnanç, Diyadin Altınal, Murat Beyaz Meclis Üyeleri Yusuf Konak, Ekrem Baytar’da hazır bulundu. Görüşmede MÜSİAD Van Şube Başkanı Avukat İsmail Say’da hazır bulundu.
Galeri
MÜSİAD GENEL BAŞKANI’NDAN VATSO’YA ZİYARET
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL