Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VAN TSO MESLEK KOMİTE TOPLANTILARI BAŞLADI
VAN TSO MESLEK KOMİTE TOPLANTILARI BAŞLADI
Eklenme Tarihi : 17.07.2013 10:21
Van Ticaret ve Sanayi Odası organ seçimlerinin ardından yeni şekillenen oda organlarının toplantıları başladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği NACE Meslek Kodlamasına göre 12 Meslek Grubu bulunan Van TSO da, üyeler toplanmaya başladı.
 
Yönetim Kurulu tarafından katılımcı ve geniş tabanlı yönetim anlayışının benimsendiği belirtilerek “VAN TSO’nun daha etkin olabilmesi, üyelerine daha iyi hizmet götürebilmesi için tüm meslek grubu üyelerinin aktif çalışması ve düzenli toplantılar yapması benimsenmiştir. Bu nedenle odamız meslek gruplarının düzenli toplanması için seçimlerden sonra şekillenen meslek grubu üyelerine yönelik çalışmalarımız başlamıştır. Bu yönetim dönemimizde bir ilki daha gerçekleştireceğiz. Normalde oda Meclis Toplantıları sadece Meclis Üyelerinin katılımı ile olurdu. Ancak biz her meslek Grubundaki tüm üyeleri, meclis üyesi olarak toplantılarımıza davet edeceğiz. Böylece geniş katılımlı, daha çok fikir ve görüşün konuşulup tartışılacağı bir VAN TSO Meclisi oluşturmuş olacağız” ifadesi kullanıldı.
 
Şimdiye kadar Van TSO bünyesindeki 12 meslek grubundan 10 tanesi ilk toplantılarını yaptılar. Toplantılara seçilen 3 Meclis Üyesi, 3 Yedek ve birde başkan olmak üzere her gruptan yedi kişi katılıyor. Seçilen bu 7 kişi Meslek Gurubunun Van TSO içindeki temsilcileri oluyor. Meslek Komitesi ayda en az bir kere toplanmak zorunda. Daha fazla sayıda toplantı yapmak, üyelerin inisiyatifinde. Meslek Komitelerin toplanmasındaki amaç, Oda üyelerinin yaşadıkları sorunlar, genel ekonomik sorunlar, yapılacak aktiviteler, duyurular, bilgilendirmeler hakkında gündemli toplanıp, nihayi sonuçları Meclis ve Yönetim Kuruluna aktarmaktır.
Galeri
VAN TSO MESLEK KOMİTE TOPLANTILARI BAŞLADI
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.3 TL
EURO: 35.2 TL
GBP: 41.22 TL