Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-İRAN KONSOLOSLUK HİZMETİ HAKKINDA
İran Konsolosluk Hizmeti Hakkında

İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Konsolosluğu'nun konsolosluk bölümü, Üyelerimiz ve hemşerilerimizin refahı doğrultusunda, 18-19 Kasım tarihlerinde konsolosluk hizmeti verecektir.
Konsolosluk hizmetleri için randevu almak ve daha fazla bilgi almak için aşağıdaki WhatsApp numarasından iletişime geçebilirsiniz.

00905310801654

Vatandaşların konsolosluk işlemleri yukarıda belirtilen tarihlerde saat 09.00-13.00 arasında İlimizdeki Elite World Otel'de gerçekleştirilecektir.

Konsolosluk işlemlerinin yürütülebilmesi için kimlik belgelerinin aslı ve fotokopilerinin ibraz edilmesi zorunlu olduğundan, doğum belgesi, nüfus cüzdanı vb. belgelerin İran'da olması durumunda, konsolosluk hizmetlerine başvuran kişilerin öncelikle yakınlarının ibraz etmesi gerekmektedir. Tahran'daki Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla veya Dışişleri Bakanlığı'nın şehirlerdeki temsilciliklerinden, söz konusu belgelerin kopyalarını bu kuruma göndermişlerdir.

Van ilinde sadece aşağıdaki hizmetler verilecek:

- Pasaport (sadece başvuru sahiplerinden belge alınması)

- Temsil yetkisi

- Belge ve sertifikaların tercümesi için gerekli evrakların alınması (doğum belgesi tercümesi, ehliyet tercümesi, evlilik cüzdanı, ilişki belgesi, pasaport tercümesi, bekarlık belgesi tercümesi)

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.51 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.75 TL