Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-7. WCI AFRİKA İHRACAT FORUMU - 14-15 EYLÜL ATO CONGRESSIUM
7. WCI AFRİKA İHRACAT FORUMU - 14-15 Eylül ATO CONGRESSIUM

14-15 Eylül tarihlerinde Ankara ATO Congressium'da gerçekleştirecek 7. WCI (Dünya Sektörler Arası İş Birliği) ANKARA forumumuz hakkında detayları içeren broşüre ekte ulaşabilirsiniz.

 

 BROŞÜRE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN! 

 

Üyelerimize özel %20 indirimli fiyat avantajı sağlanacaktır. Aşağıda paylaşılan linkteki formun doldurması halinde kısa sürede dönüş sağlanacaktır.

 

 https://forms.gle/ruw3ELNDt8RcZmqp9 

 

Organizasyonumuzda Etiyopya, Gana, Togo, Benin, Nijerya, Senegal, Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Uganda, Zambiya, Güney Sudan, Mali, Somali, Cibuti, Sierra Leone, Burkina Faso, Fildişi Sahilleri, Gambia, Kamerun, Kenya gibi ülkelerden gelecek olan 1250 profesyonel ziyaretçiyi Türk üreticiler ile bir araya gelecek.

 

WCI forum serilerinde Türkiye’de gerçekleştirilmiş en büyük Afrika ihracat organizasyonu olan bir önceki forumu 6. WCI Ankara Forumunu yine bu yıl 16-17 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara’da ATO CONGRESSİUM’da düzenledi.

 

280 Türk Katılımcıyla 741 Afrika şirketini temsilen 1000 alıcının buluştuğu organizasyonda açılış konuşmaları 27. Başbakan Binali YILDIRIM, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan BÜYÜKDEDE, Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai UÇARMAK ve MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, ATO Başkanı Gürsel Baran, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Mahmoud Ould Mohamed, Nijer Girişim Bakanı Ali Bety ve Kongo Cumhuriyeti Ekonomik Bölgeler Bakanı Emilie Ossoso’nun tarafından gerçekleştirildi.

 

İlgili forumun kısa tanıtım videosu ve katılımcı yorumlarına ait videolara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 

https://www.youtube.com/channel/UCQ9YvEobD9INPM2m5R2fpkQ/videos 

 

https://www.youtube.com/results?search_query=utku+bengisu

 

Afrika programı; Yurt dışı forumları, firmaya özel pazar araştırma hizmeti de içermektedir.

 

24-25 Ağustos WCI FORUM KİNSHASA: Demokrtaik Kongo Cumhuriyeti’nin ilk ve tek en büyük forumunu düzenlenecek. Kongo Cumhuriyeti, Angola, Zambia, Burundi, Tanzanya, Kenya, Sudan, Orta Afrika Cumhuriyeti gibi ülkeler başta olmak üzere birçok çevre ülkeden gelecek profesyonel ziyaretçiler ile tanışma fırsatını elde edilebilecek

 

19-20 Ekim 3. WCI ABIDJAN: FİLDİŞİ SAHİLLERİ’nin ticari başkenti Abidjan’da düzenlenecek olan 3.WCI ABIDJAN Forum’a katılarak Fildişi Sahilleri alıcısının dışında Liberya, Mali, Gine, Burkina Faso, Gana gibi komşu ülkeler başta olmak üzere çevre ülkelerden gelen ziyaretçilerle görüşme imkanı yakalanabilecek.

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.53 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.77 TL