ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-İŞİMİ YÖNETEBİLİYORUM PROJESİ
İşimi Yönetebiliyorum Projesi
Eklenme Tarihi : 01.06.2022 10:13

TÜRKONFED, Visa ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı iş birliğinde, 30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle 2019 yılında hayata geçirilen 'İşimi Yönetebiliyorum Projesi', online ve yüz yüze eğitimler, dijitalleşme destekleri, mentorluk, koçluk programları ile KOBİ’lerin mevcut kapasitelerini geliştirmek için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri sağlamayı, aynı zamanda uluslararası rekabet güçlerini artırmayı amaçlamaktadır.

İşimi Yönetebiliyorum Proje Eğitimi, DOĞUSİFED ev sahipliğinde, Van KOBİ’leri için 8 Haziran Çarşamba günü Elite World Van Hotel’de düzenlenecektir. KOBİ’lerin, ihtiyaç duydukları akademik ve pratik bilgileri alanında uzman akademisyen ve profesyonellerden dinleme fırsatı yakalayabilecekleri bu eğitimde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Katılım tamamen ücretsizdir.

Katılımcılara sertifika verilecek olup, eğitim sonunda gerçekleştirilecek çekilişle 1 KOBİ’ye 5.000 TL değerinde teknoloji hediye çeki verilecektir.

Eğitime kayıt için; https://form.jotform.com/221351946910959