Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-TEKNOLOJİ TABANLI KADIN GİRİŞİMCİLİĞİNİ GELİŞTİRME PROGRAMI PROJESİ (WOMENPRENEURS4TURKEY)
Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimciliğini Geliştirme Programı Projesi (Womenpreneurs4Turkey)

Van Ticaret ve Sanayi Odası ile Van Teknokent iş birliğinde gerçekleştirilen Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği tarafından desteklenen 'Womenpreneurs4Turkey-Teknoloji Tabanlı Kadın Girişimciliğini Geliştirme Programı Projesi' ile Van, Şırnak, Bitlis, Batman, Siirt, Mardin, Şanlıurfa, Diyarbakır, Ağrı, Hakkâri illeri başta olmak üzere ülke genelinde nitelikli, teknoloji tabanlı kadın girişimciliğin özendirilmesi, piyasalarda rekabet edebilen yenilikçi ve teknoloji düzeyi yüksek olan iş fikirlerinin hayata geçirilmesini sağlayarak, teknoloji tabanlı  kadın girişimcilere ait başlangıç firmalarının oluşumunun hızlandırılması hedeflenmektedir.

 

Womenpreneurs4Turkey Nedir?

 

Başvuru Şartları

 

Kimler Başvuru Yapabilir?

 

Not: Takım lideri kadın olmak şartı ile ekip içerisinde erkek üyeler yer alabilir.

 

Son başvuru tarihi 17 Aralık 2021 olan programa başvurular  www.womenpreneurs4turkey.com adresi üzerinden yapılabilmektedir.

 

İstek, öneri ve sorularınız için info@vanteknokent.com e-posta adresimizden bizlerle iletişime geçebilirsiniz. İyi çalışmalar dileriz.

 

Detaylı Bilgi İçin:


Mehmet AŞAN

T: 0432 210 00 55

E-Mail: vantso@vantso.org.tr  

 

Şilan ATBAŞ

T: 0432 225 15 00

E-mail:  silan.atbas@vanteknokent.com  

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.53 TL
EURO: 34.77 TL
GBP: 40.52 TL