VAN TSO İhracat Destek Ofisi

İhracat Destek Ofisleri”nin hedefi KOBİ’lerden başlayarak bütün iş dünyasının, ihracat potansiyeli yüksek firmaları daha yukarılara taşımak ve ihracatçı olmayan ya da çok az ihracatı olan firmalara da yol gösterici olarak onlarında ilerlemelerine yardımcı olmaktır.

Odamız da 2019 yılında ilimizin ihracatçı potansiyelinin arttırılması için ihracat atağı projesi başlatmış, bu anlamda “İhracat Destek Ofisi” projesi de Odamızın hedefleriyle tam uyum sağlamıştır.

Aralık 2019 tarihinde Odamızda hizmete açılan İhracat Destek Ofisimiz, tüm üyelerimize her konuda hizmet vermeye hazır ve tam donanımlıdır. Odamız üyesi firmaların sayısının artırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesini teminen sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sağlamaktadır. Başta devlet yardımları olmak üzere ihracata ilişkin uygulamalar ve pazar araştırma bilgi kaynakları hakkında düzenli veri akışı sağlamayı hedefleyen İhracat Destek Ofisi üyelerimizin hizmetine sunulmuştur.

Detaylı bilgi ve sorularınız için;

Mesut Tunçdemir
Dış Ticaret Birimi / İhracat Destek Ofisi Sorumlusu

Tel: 0432 210 00 55 (dahili 2914)
E-Mail: ihracatdestekofisi@vantso.org.tr

> Yurtdışı İş Fırsatları için tıklayınız

>Ticari Bilgi Kaynakları Rehberi için  tıklayınız

>İstatistiki Veri Kaynakları için  tıklayınız

>Ticaret Bakanlığı Devlet Yardımları Rehberine ulaşmak için tıklayınız  (GÜNCEL!!!)

>Ticaret Bakanlığı Kolay Destek web sitesine ulaşmak için tıklayınız