Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ŞAHİN EREZ
Eklenme Tarihi : 29.05.2019 13:47

İstanbul’daki Eviniz “The Time Marina Otel”

Uluslararası standartlarda modern otelcilik yönetimi doğrultusunda kurulan The Time Marina Oteli  turizm sektöründe söz sahibi olmayı hedefliyor. Biz de bu ay ki sayımızda siz değerli Ekobülten okuyucuları için  The Time Marina Otel yetkilisi Şahin Erez  ile keyifli bir röportaj gerçekleştirerek yeni projeleri hakkında bilgi sahibi olduk.

Şahin Bey sizi tanıyabilirmiyiz?

1978 Van – Başkale doğumluyum. 2 yıllık Turizm ve Otelcilik mezunuyum. İstanbul da ikamet etmekteyim.

The Time Otelinde diğer otellerden farklı olarak misafirlerinize ne gibi ayrıcalıklar sunuyorsunuz?

Otelimizi diğer Otellerden ayıran  özellik sıradışı mimarisi bütün odalarımızın farklı renk ve ayrı ayrı dekore edilmiş olması , yani kısaca bir kere otelimizde konakladığınız zaman ikinci defa konakladığınızda bambaşka bir oda ile karşılaşa bilirisiniz.

Ayrıca Spa olarak çok iddialıyız , Uzakdoğu masaj teknikleri ile terapistlerimiz sizlere hizmet vermekte. Havuz, Türk hamamı, Fin Hamamı , Sauna işletmemizde mevcuttur. 50 kişilik toplantı Salonumuz özel ve iş görüşmeleriniz için hizmetinizdedir.

The Time Otelin konseptini anlatır mısınız?

Turizm Bakanlığının verdiği özel belgeli bir Butik Oteliz. Bu belgeden İstanbulda 9 adet bulunmaktadır birtanesi de bizim Otelimizdir.Fransız mimarisi ile dekore edilmiştir.Malzeme , işçilik ve kalite olarak  üst segmenttedir.

The Time Otel 8 aydır hizmet veriyor. İnsanların ilgisi nasıl? Yurt içi ve yurtdışından aldığınız tepkiler neler?

Açılalı henüz sekiz ay oldu , gelen misafirlerin çoğu kendini hem çok kaliteli bir otelde , hemde kendi evlerinde gibi hissettiklerini söylemektedirler. Bu harika yorumlar bizi  Booking.com sayfasında 10 üzerinden 9  puan olarak  yer almamızı sağladı. Aynı zamanda daha önce konaklama yapmış olan misafirlerimizin yüzde 80 i tekrar Otelimizde konaklama yapmıştır. En güzel tarafı ise bizi kendi aileleri gibi  yakın görmeleri ve tüm çevrelerine tavsiye etmeleri. Bu da bizi fazlasıyla gururlandırıyor ve daha da başarılı olacağımıza inandırıyor.

Farklı Alanlarda Faaliyet Gösteriyor Musunuz?

Evet, farklı sektörlerde de varız bunlar akaryakıt  istasyonu  ve İstanbul Laleli bölgesinde bulunan Tekstile yönelik işyerimiz bulunmakta. Başta Rusya ve Türkmen Ülkelerine Bayan giyimi tedarik ediyoruz.

Faaliyete geçirmek istediğiniz başka projeleriniz var mı?

Açıkçası İstanbul gibi büyük bir Şehirde artık hizmet değil de kendi memleketimde üretim yapmak istiyorum.Özellikle Tekstil imalatı ve Otel Projesi.

 

2018 yılından sektörünüze yönelik beklentiler nelerdir?

Benim 2018 yılından çok fazla beklentim ve umudum var. Son yıllarda Turizm sektöründeki yavaşlamanın 2018 de oldukça hareketli olacağını düşünüyorum. Umarım tahmin ettiğim olur ve çok güzel bir Turizm sezonu geçiririz.

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.53 TL
EURO: 34.89 TL
GBP: 40.77 TL