ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BİRLİK ZAMANI ÖZALP ESNAFI YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
BİRLİK ZAMANI ÖZALP ESNAFI YARDIM KAMPANYASI BAŞLATTI
Eklenme Tarihi : 03.12.2020 06:47

3 Kasım 2020 tarihinde Özalp ilçesinde meydana gelen yangında S.S Özalp Halk Pazarı Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi bünyesinde hizmet veren 90 işyeri kullanılamaz hale gelmiştir.

İlçe merkezi ve civar mahallelerin en önemli alışveriş alanlarından olan işyerlerindeki yangın, büyük zararlara neden olmuştur. Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak yangın sonrası meydana gelen hasarı yerinde tespit ederek, esnafın yaşamış olduğu sorunları rapor haline getirerek yetkili mercilere ulaştırdık. Yapılan girişimler ve ilçe esnafının başvurusu üzerine, Van Valiliği makamınca yardım kampanyası başlatılmasına izin verilmiştir.

Van Ticaret ve Sanayi Odası olarak yangında işyerleri zarar gören ve maddi olarak büyük sıkıntılar ile karşı karşıya kana esnafımız için maddi destek kararı almış bulunuyoruz. Önümüzdeki hafta Yönetim Kurulumuzun kişisel ve kurumsal imkanları ile belirlenen kampanyaya maddi destek sağlanacaktır. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde ilçe esnafımızın yaralarını sarmalarına katkı sunmak için kamu kurum kuruluşlarını, meslek odalarını, Sivil Toplum Kuruluşlarını, iş insanları ve tüm halkımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

Yardım kapmayası bilgileri:

Ziraat Bankası Özalp/Van Şubesi