ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-BAŞKAN TAKVA 'ASRİAD’IN BURADA OLMASI ÇOK DEĞERLİDİR'
BAŞKAN TAKVA 'ASRİAD’IN BURADA OLMASI ÇOK DEĞERLİDİR'

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Van Şubesinin açılışına katıldı.

Burada bir açılış konuşması yapan Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, girişimci sayısının ve vergi mükellefi sayısının arttırılması gerektiğini altını çizdi.

Takva, “Girişimci sayısını, mükellef sayısını ve maaş verenlerin sayısını arttırmamız, maaş alanların sayısını ise azaltmamız lazım. Eğer bir ülkede maaş verenlerin, vergi verenlerin sayısı, maaş alanların ve vergiyi tüketenlerin sayısından az ise o ülke batar. Bu kadar net. Van’da bir milyon 150 bin kişi yaşıyor. Yaklaşık 30 bin vergi mükellefi, odamıza bağlı 7 bin aktif iş insanı var. Bu adamlar vergi verdikleri, istihdam oluşturdukları, insanları çalıştırdıkları, her türlü kazayı, belayı kendi ticari hayatlarında tek başına karşılayabildikleri için kıymetlidir.” Dedi.

ASRİAD’ın Van’da olmasının önemli olduğuna işaret eden Başkan Takva şunları söyledi: “Bu, Van için en önemli faaliyetlerinden bir tanesi. Her zaman ASRİAD’ın Van ilinde gerçekleştireceği faaliyetlerde yardımcı ve destekçi olacağız. Şu anda burada olmalarının çok değerli olduğunu düşünüyorum.”

Yapılan konuşmaların ardından program, hediye takdimi ve kurdele kesimi ile sona erdi.

BAŞKAN TAKVA 'ASRİAD’IN BURADA OLMASI ÇOK DEĞERLİDİR'