Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-VODAFONE'DAN VAN TSO'YA ZİYARET
VODAFONE'DAN VAN TSO'YA ZİYARET
Eklenme Tarihi : 05.11.2019 05:35

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan, Kurul Başkan Yardımcısı Emre Ergun ve yöneticileri odamızı ziyaret etti.

 

Ziyarette Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkanı Necdet Takva, oda kapılarının ilimizde yatırım yapacak ve istihdam yaratacak herkese açık olduğunu söyledi.

 

Takva, “Customer Management Center (CMC) Van’da çağrı merkezi kurmasından önce bizim oda olarak Vodafone ile bir görüşmemiz olmuştu. Ardından kurulan çağrı merkeziyle ilişkilerimiz daha da ilerledi. Oda olarak çağrı merkezinin Van’da kurulması adına ciddi destekler verdik. Bugün de aynı desteği sunmaya hazırız. Şehrimizi seviyoruz. Bu yüzden kentimize gelen her yatırımcı ve firmaya destek veriyoruz.” Dedi.

 

Çağrı merkezinde 800 kişinin istihdam edilmesinin önemli olduğunu aktaran Van TSO Başkanı Takva, Vodafone’nin Van’a olan desteklerinin devam etmesi gerektiğini Deegan’a iletti.

 

Vodafone’nin Van için yatırımları hakkında bilgiler veren, Türkiye İcra Kurulu Başkanı Colman Deegan, sıcak karşılama için Başkan Takva ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Gerçekleştirilen ziyarette Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcıları Fevzi Çeliktaş ve Şerif Eren, Yönetim Kurulu üyeleri İlhan Kaya ve Mehmet Değer’de hazır bulundu.

Galeri
VODAFONE'DAN VAN TSO'YA ZİYARET
KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.57 TL
EURO: 34.69 TL
GBP: 40.59 TL