ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-2. VAN DENİZİ BİSİKLET ŞENLİĞİ
2. Van Denizi Bisiklet Şenliği
Eklenme Tarihi : 22.07.2019 11:11

Van Gölü'nün kirliliğine dikkat çekilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla Van TSO AB Bilgi Merkezi tarafından geçen yıl birincisi düzenlenen ‘Ulusal Van Denizi Bisiklet Şenliği’nin ikincisi, 130 profesyonel bisikletlinin katılımıyla gerçekleşiyor.

Van TSO AB Bilgi Merkezi ve Van Gölü Aktivistleri işbirliğiyle düzenlenen etkinliğe Van ve çevre iller başta olmak üzere Ülkemizin birçok noktasından ve uluslararası düzeyde katılım sağlandı. Startı Van Ticaret ve Sanayi Odası önünden başlayan etkinlik çerçevesinde Van TSO Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından bir karşılama gerçekleştirildi.

Van Gölü çevresinde yaklaşık 430 kilometrelik bir parkur ile sonuçlanması hedeflenen bisiklet şenliğiyle 5 gün sürecek olan etkinlikler kapsamında İpekyolu, Gevaş, Tatvan, Adilcevaz ve Muradiye'de kamplar yapılacak.