ANA SAYFA-HABER ODASI-HABERLER-TARIMA DAYALI İHTİSAS OSB PROJESİNİN YERİ ONAYLANDI
Tarıma Dayalı İhtisas OSB Projesinin Yeri Onaylandı
Eklenme Tarihi : 02.07.2019 09:34

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Projesi'nin Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylandığını duyurdu.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva tarafından yapılan açıklamada, Van Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) OSB Projesi için talep edilen yerin bakanlıkça onaylandığı bildirildi. Van TSO Başkanı Takva, Van Gürpınar-Gevaş Karayolu güzergahında Gürpınar ilçe merkezinin batısında bulunan 7 bin 816,23 da'lık alanın Van Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) OSB yerinin Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından uygun bulunduğu bilgisini paylaştı.