Van Ticaret ve Sanayi Odası - VANTSO Web Portalı
Türkçe
ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-'GEÇ OLMADAN' VAN İKLİM ELÇİSİ OLMAK İÇİN HAREKETE GEÇ
'Geç Olmadan' Van İklim Elçisi Olmak İçin Harekete Geç
Eklenme Tarihi : 23.08.2021 08:43

“Geç Olmadan”, gençler arasında iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik bilincinin yaygınlaşması için Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, AB Bilgi Merkezleri ve Bilim Virüsü ortaklığında gerçekleştirilen Avrupa Birligi tarafından finanse edilen bir projedir.

 

Türkiye’nin 19 ilinde düzenlenecek proje kapsamında her ilde 2 ay süren programlar gerçekleştirilecek. Her ilde açılacak çağrılara başvuranlar arasından seçilen 100 genç projeye dahil olabilecek. Programa seçilen gençler “İklim Krizi ve Sürdürülebilirlik” hakkında ve “Sürdürülebilir Düşünce” konusunda özel tasarlanmış iki farklı eğitim alacaklar. Bu eğitimlerin  ardından performans sanatçıları tarafından verilecek “Yaratıcı Düşünce” atölyelerine katılacaklar. Eğitimler ve atölyeler tamamlandıktan sonra gençler kendi aralarında küçük gruplara ayrılacak ve kendi projelerini tasalayacaklar.

 

Programı tamamlayan gençler;

 

 

AB-Türkiye İklim Elçileri programına seçilecek 100 kişiden biri olmak için;

 

 

Proje kapsamında;

 

 

Haydi siz de başvuru formunu doldurun! AB-Türkiye İklim Elçisi olma fırsatını yakalayın.

 

Başvuru ve daha detaylı bilgi için:

https://linktr.ee/gecolmadantr

 

İstanbul, Van, Sivas “Geç Olmadan”

 

Geç Olmadan”, gençler arasında iklim değişikliği ve sürdürülebilirlik bilincinin yaygınlaşması için Avrupa Birliği Turkiye Delegasyonu, AB Bilgi Merkezleri ve Bilim Virüsü ortaklığında gerçekleştirilen Avrupa Birliği tarafından finanse edilen bir projedir. Türkiye’nin 19 ilinde düzenlenecek proje kapsamında her ilde 2 ay süren “Geç Olmadan” İklim Elçileri programı şimdi İstanbul, Van, Sivas’ta başladı!



Başvuranlar arasından seçilen 100 genç projeye dahil olabilecek. Programa seçilen gençler “İklim Krizi ve Sürdürülebilirlik” hakkında ve “Sürdürülebilir Yaklaşım” konusunda özel tasarlanmış iki farklı eğitim alacaklar. Bu eğitimlerin  ardından performans sanatçıları tarafından verilecek “Yaratıcı Düşünce” atölyelerine katılacaklar. Eğitimler ve atölyeler tamamlandıktan sonra gençler kendi aralarında küçük gruplara ayrılacak ve kendi projelerini tasarlayacaklar. 
 

Programı tamamlayan gençler;
 

AB-Türkiye İklim Elçileri programına seçilecek 100 kişiden biri olmak için;
 

Proje kapsamında;

Haydi siz de 17 Eylül 2021 saat 00:00’a kadar başvuru formunu doldurun! AB-Türkiye İklim Elçisi olma fırsatını yakalayın.

 

Başvuru formu: https://linktr.ee/gecolmadantr  
Instagram: instagram.com/gecolmadantr
İletişim: gecolmadantr@gmail.com

 

Geç Olmadan kendi şehrinde fark yaratmak istersen bizi takip etmeye devam et!

KREDİ HESAPLAMA
DÖVİZ
USD: 32.32 TL
EURO: 34.88 TL
GBP: 40.83 TL