ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-YAPAY ZEKA EĞİTİM VE FARKINDALIK PROJESİ - MAKİNE ÖĞRENMESİNE GİRİŞ EĞİTİMİ 2021
Eklenme Tarihi : 16.04.2021 13:23

TOBB, TOBB ETÜ ve Global Al Hub iş birliğinde gerçekleştirilen Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında 19-23 Nisan 2021 tarihleri arasında online olarak 'Makine Öğrenmesine Giriş Eğitimi' gerçekleştirilecektir.

Söz konusu eğitimde; uygulamalı bir şekilde Denetimli ve Denetimsiz Makine Öğrenimi algoritmalarının temelleri anlatılacak, Python programlama dilini kullanarak Makine Öğrenmesi projeleri oluşturmak için gerekli beceriler kazandırılacaktır. Ücretsiz olacak eğitim sonrasında katılımcılara sertifika verilecektir.

İLGİLİ YAZI:

/u/files/Yapay_Zeka_Egitim_ve_Farkindalik_Projesi__Makine_Ogrenmesine_Giris_Egitimi.pdf