ANA SAYFA-HABER ODASI-DUYURULAR-SAĞLIK BAKANLIĞI NORMALLEŞME SÜRECİNDE UYGULANACAK 13 REHBER YAYIMLADI
Sağlık Bakanlığı normalleşme sürecinde uygulanacak 13 rehber yayımladı
Eklenme Tarihi : 15.05.2020 11:23

Normalleşme sürecinde uygulanacak Covid-19 tedbirlerine ilişkin Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan 13 rehber daha yayımlandı.

COVID-19 Kapsamında Madenlerde Alınacak Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Ayakkabı ve Çanta Satışı Yapan Esnaflar ile İlgili Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Bakkallar İçin Alınacak Korunma Önlemleri için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Büfe, Kantin ve Bayiler İçin Alınacak Korunma Önlemleri için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Kasap, Manav, Kuruyemişçi, Balıkçı ve Diğer Gıda Satış Yerleri ile İlgili Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Konfeksiyon, Giyim Mağazaları ve Tuhafiyeler ile İlgili Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Kuyumcu, Bijuteri ve Saatçiler ile İlgili Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Minibüsler ile İlgili Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Pazar Yerlerinde Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Şantiyelerde Alınacak Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Terzi, Ayakkabı Tadilat İşletmeleri ve Kuru Temizlemeciler ile İlgili Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Kitap ve Kırtasiye Mağazaları ile İlgili Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Oyuncak Mağazaları ile İlgili Önlemler için TIKLAYIN!

AVM ve AVM İçindeki İş Yerlerinde Alınacak Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Kapsamında Ticari Taksiler ve Taksi Duraklarında Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

Berber, Kuaför ve Güzellik Salonlarında Alınması Gereken Önlemler için TIKLAYIN!

COVID-19 Pandemi Döneminde Halka Açık Alanların Temizlik ve Dezenfeksiyonu için TIKLAYIN!

Pandemi Sürecinde Oruç Tutanlar İçin Beslenme Önerileri için TIKLAYIN!

Banka, PTT, Karantina Merkezleri vb. Yerlerde Çalışan Güvenlik Görevlilerine Yönelik Öneriler için TIKLAYIN!

Ramazan'da Alınması Gereken Tedbirler için TIKLAYIN!

Kullanılan Çarşaf ve Diğer Tekstil Ürünlerinin Temizliği için TIKLAYIN!

Kapalı İşyeri/Ofislerde Alınacak Önlemler için TIKLAYIN!